Slavnosti pivovaru Ostravar foto Kde se čepuje Černá Barbora? Čekají nás podzimní kvízy se sládky!
Všechny novinky

PIVOVAR

Od založení pivovaru

jsme uvařili tolik piva,

že bychom jím mohli zalít

Ostravskou pánev. Naše

pivo má chuť, která

vznikla pro tenhle kraj.

První zmínku o nás najdete v roce 1897 a o rok později už jsme uvařili první várku piva. Dnes se v pivovaru stabilně vaříme ostravskou dvanáctku, Mustang nebo Ostravar Original. Hrdí jsme na speciály, třeba Černou Barboru, nejlepší tmavý speciál roku 2018 nebo na Speciály ze spilky - limitované série zajímavých piv.

"Ostravar se stále vaří tradiční technologií spodního kvašení v otevřených kádích spilky."

Pivo dozrává v chladu a temnu ležáckých sklepů po dobu mnoha týdnů. Díky pomalému dozrávání a dokvašení získává Ostravar plnou pivní chuť, pitelnost a říz.

V každém půllitru se odráží pravá Ostrava. Dejte si jednu Ostravu a ochutnejte poctivou práci ostravských sládků.

Bylo ti už 18?
Ano, bylo
Ne, nebylo
Litujeme, ale pokud ti není víc jak 18, tak tě dál pustit nemůžeme.